Arkiv | januari 2013

Dröm jeans nr 2

I found them:

Image

 

De perfekta pärsikofärgade jeansen til våren från Gina Tricot.

Far imorgon til Finland, för veckoslutet….. ifall jag kommer ihåg och har tid måste jag köpa dessa. 🙂

Bröllopsplanering

Tänkte visa lite bilder från bröllopsplatser i Estland. Funderar på at ha vårt bröllop i någon av platserna år 2014. Troligen blir det midsommarbröllop, eftersom då har flest människor ledigt. Flesta gäster kommer från Finland så det är viktigt att göra det så enkelt som möjligt för dem att komma. Har lite planer att ha en buss som plockar upp bröllopsgäserna som inte är med bil från hamnen i Tallinn till bröllopslokalen. Men vi får väl se hur det blir och var bröllopet hålls 😛

Sangaste:

Image Image

Saue:

saue

Alatskivi:

gnhri4dc27b8dc3199Alatskivi_loss_oine sygiw4dca49d2bb246Alatskivi_loss_pargist_sygis

 

Sagadi:

mois4-1_large mois2-1_large pulm_Sagadis_2_medium Pikk laud_medium moisseest_medium

Drömjeans till våren

Hittade exakt såna jeans jag vill ha till våren i Bubbleroom, men tyvärr finns inte min storlek kvar mer. Det finns bara L. Snyft!

Image

Bubbleroom (sister’s point jeans)

Michael Kors

Helt hemskt att jag får Michael Kors’ nyhetsbrev till min email.. Blir alltid och glo på doms fina väskor… O inte så trevligt att inte ha råd med dom alla. Har kanske just och just råd att köpa en väska.. men det känns också lite onödigt att använda närmare 400 euro på en väska. Men efter sommarlovet tror jag att jag skall använda min första lön på en MK väska ^^ Som en belöning åt mig själv att jag har klara mig mina första 2 månader som läkare 😛

Här är väskor etc från MK jag drömmer om att äga:

ImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Bilder från michaelkors.com

 

Vill ha en ny dator

Vil ha en ny dator! Min dator vil inte als fungera. så måst använda roberts för at skriva på min ”haiguslugu”. Som tur skickade jag min text til min email just före den började seppa! Tyvärr är roberts keyboard väldigt dålig. Jag råkade för par månader sedan fälla jägermeister på den (var int ens full, hade inte hunnit dricka min shot ju)…. men den slutade fungera, så nu måst vi ha en wireless keyboard fast i den o den fungerar inte så bra hela tiden. Ord med samma bokstav efter varandra är svåra att skriva, den tappar bort ena av dem: T.ex om jag vill skriva: Blommor i mammas hår blir gulligt blir det: Blomor i mammas hår blir guligt….

Så en ny dator till födelsedagsgåva tack:) Please;)?

Lördag

Känns som veckosluten går alltid så snabbt. Har mycket att göra, men endå så får man endast lite av det gjort. Borde kanske bli lite flitigare… Var så duktig i början av neurologikurssen, men nu har på något sätt intresset lite försvunnit 😦 Har endå lite fått skrivet på min ”haiguslugu”, borde ännu skriva om etiologi och patogenes för hjärninfarkt (i a. cerebralis anterioris). Sedan borde jag börja läsa ordentligt till examen också. Har examen troligen 4.2. Skulle egentligen ha 1.2, men många i min grupp ville ha en veckoslut emellan för att ha mer tid att läsa. Helt klokt nog, men måst just det veckoslutet (1-3.2) fa till Finland för att fira min brorsdotter 2 årsdag. Skulle kunna göra examen 1.2, men kanske lika bra att jag gör det 4.2 så hinner jag lite gå igenom saker ännu lite före. Flyger på söndagen 3.2 tillbaka till Tartu (så går inte iaf lång tid till resandet tillbaka). Det är iaf skönt.