Arkiv | maj 2012

2 veckor!

+ 1 dag så startar planet mot Miami!!! So excited, men före det har jag mycket att göra. Har examen 7.6, så har mycket att läsa tills dess. Har största examen i mitt liv hittills, 27 studiepoäng blir det. Så har hela vårens kursmaterial att gå igenom. Hittills har jag lyckats med att läsa igenom nefrologi, gastroenterologi och en del av pulmonologi. Imorgon blir det troligen kardiologi som gäller. Skall bli tungt, det är svårt. Kom igenom just en ekg kurs jag hade, så glad att jag kom igenmom eftersom provet var svårt (även om man fick ha kurmaterialet med sig). Provet tog 2 h för mig… hehe.

Hade ganska bra gissningar med eurovisionen ju, fastän för UK blev det totalfiasko. Och Serbien skulle jag aldrig ha gissat på. Grattis Sverige. Och för Estland for det ju ganska bra också ;P (6. platsen eller var det 5….)

 

Här är btw en bild från vappen:

Har inte orkat lägga bilder från min telefon till datorn sedan dess… Tycker väldigt mycket om gula klänningen. Har haft den på typ 4 utgångar redan. Köpte den på min födelsedag i april 🙂 Tror jag skall ta den med till USA också. Solbrunt passar ju med gult superbra.

Eurovision

Har inte gjort inlägg på evigheter igen! Hehe, e int så bra bloggare 😀

Men anyways,

nu skall jag till Maria för att kolla på eurovisionen. Jag tror att Sverige vinner, Ryssland blir andra och tredje blir typ Irland eller Frankrike. Tror också att UK blir högt upp på listan tack vare att dom har tydligen en väldigt berömd romance sångare. Turkiet kommer troligen också att vara i top 5 eller i alla fall top 10 listan. Mina små gissningar endast.

Själv är min favorit Sverige eller Ryssland. Sveriges låt är ganska bra, har hört den så många gånger att den bara fastnar i huvudet. Rysslands gummor är sympatiska och dom vilmed vinstpengarna bygga en kyrka i deras hemby, så dom behöver iaf sin vinst till det. Och nu är ju Rysslands låt ganska” catchig”. Dessutom Sergei på min glass diggar deras låt såklart ! Han kommer också till Maria idag!

Få se hur det blir i år! Kommer igen en hemsk låt att vinna genom att grannländerna röstar på varandra? Eller kommer mänskor med ”musiköra” att rösta på sin favorit?